Cheesemakers at ExpoCheese
Cheesemakers
at ExpoCheese
Catalan cheesemakers and exhibitors
- Lactics Portella
- Formatgeria del Miracle
- Murgó Formatges
- Formatge Bauma
- Lactics Ubach
- Formatges Montbrú
- Formatges Sant Gil d’Albió
- Peralada Mas Marcè
- Formatges Muntanyola
- Formatges Serra del Tormo
- Formatgeria Mas Rovira
- Tros de Sort
- Formatges Riudavets
- Formatges Camps
- Formatges Reixagó
- Formatgeria de Clua
- Formatgeria La Frasera
- Molí de Ger
- Cal Quitèria – Formatges de Ponent
- Formatges Montllobe
- Formatgeria Roura Soler
- Formatges Veciana
- Mas Claperol
- Mató d’Ullastrell
Drink service (wine, water, craft beer and cava)
Exhibitors and producers present themselves
All exhibitors and producers are members of the Catalan Association of Artisan Cheese Cattlemen – ACREFA
ACREFA is an association made up of most Catalan artisan cheesemakers. It is made up of all the kind of cheesemakers we can find in Catalonia: livestock cheesemakers, artisan cheesemakers, cheesemakers who work from 50 to 4000 liters a day, and not just cheesemakers, but many dairy producers, who work from milk pasteurized to the most amazing dairy desserts you’ve ever tasted. So ACREFA is plural, and we are united by a common fact: working methods seek product excellence.
Catalan cheesemakers and exhibitors
- Lactics Portella
- Formatgeria del Miracle
- Murgó Formatges
- Formatge Bauma
- Lactics Ubach
- Formatges Montbrú
- Formatges Sant Gil d’Albió
- Peralada Mas Marcè
- Formatges Muntanyola
- Formatges Serra del Tormo
- Formatgeria Mas Rovira
- Tros de Sort
- Formatges Riudavets
- Formatges Camps
- Formatges Reixagó
- Formatgeria de Clua
- Formatgeria La Frasera
- Molí de Ger
- Cal Quitèria – Formatges de Ponent
- Formatges Montllobe
- Formatgeria Roura Soler
- Formatges Veciana
- Mas Claperol
- Mató d’Ullastrell
- Celler Maset
Drink service (wine, water, craft beer and cava)
Exhibitors and producers present themselves
All exhibitors and producers are members of the Catalan Association of Artisan Cheese Cattlemen – ACREFA
ACREFA is an association made up of most Catalan artisan cheesemakers. It is made up of all the kind of cheesemakers we can find in Catalonia: livestock cheesemakers, artisan cheesemakers, cheesemakers who work from 50 to 4000 liters a day, and not just cheesemakers, but many dairy producers, who work from milk pasteurized to the most amazing dairy desserts you’ve ever tasted. So ACREFA is plural, and we are united by a common fact: working methods seeking product excellence.