Formatges degustació
Formatges
degustació
Aquests son els formatges que cada expositor ha preparat per a que puguis degustar amb el nostre tiquet de sis degustacions (cliqueu per més informació).
LÀCTICS CASA PORTELLA
Nom del formatge:
CASA PORTELLA CURAT
FORMATGERIA DEL MIRACLE
Nom del formatge:
LA GÀRGOLA
MURGÓ FORMATGES
Nom del formatge:
LEGITIM
FORMATGES BAUMA
Nom del formatge:
SOMNI DE BAUMA
LÀCTICS UBACH
Nom del formatge:
EL SERRAT D’OVELLA
A cals Ubach anem a buscar la millor llet de vaca, cabra i ovella per portar, a qualsevol lloc de Catalunya, uns iogurts, flams, cremes, pastissos, matons o formatges de pistons!.
FORMATGES SANT GIL D’ALBIÓ
Nom del formatge:
EL GRAN PEP
PERALADA MAS MERCÉ
Nom del formatge:
EL SET DE MAS MERCÈ
Immediatament la posem a quallar amb l’herba col.Tallem amb cura i emmotllem, realitzem un premsat progressiu i madura entre 3 ó 4 mesos sobre fusta depi. Després d’un pas en salmorra de 12 hores, l’orejem per formar una bona escorça. La presentación és en peces de 300 o en peces de uns 3Kg.
Consum optim en: 3 mesos
FORMATGES MUNTANYOLA
Nom del formatge:
IAIO
“Un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d’il·lusions”
FORMATGES SERRA DEL TORMO
Nom del formatge:
SERRA DEL TORMO SEMI MADURAT
A Serra del Tormo creiem que fer formatges és molt més que un ofici: és una vocació. És per això que hem volgut recuperar la millor tradició formatgera per donar forma a cada una de les nostres peces. L’amor per la feina ben feta és el secret dels nostres formatges, on terra i esforç es fusionen per crear un sabor excepcional.
FORMATGERIA MAS ROVIRÀ
Nom del formatge:
TENDRE DE CABRA
TROS DE SORT
Nom del formatge:
SERRAT DEL TRIADÓ
FORMATGES RIUDAVETS
Nom del formatge:
COLLSACABRA
FORMATGES CAMPS
Nom del formatge:
EL LLIGAT DE CABRA
De sabor nítid, suau i de matisos complexos, que li donen la llet crua i els llevats aromàtics de l’escorça. Amb uns valors de: E.S.T.: 55% i M.G.: mínim 27,5.
FORMATGERIA DE CLUA
Nom del formatge:
SUAU DE CLUA
LA FRASERA
Nom del formatge:
RODÓ DE CENDRA
A la Formatgeria La Frasera elaborem formatges artesanals amb llet de cabra a l’estil tradicional, recuperant el sabor, textura i aroma dels formatges de sempre. La nostra dedicació i afecte ens permet obtenir uns productes naturals, bons i de qualitat.
MOLÍ DE GER
Nom del formatge:
PUIGPEDRÓS
El fet de ser productors lleters ens han fet apostar per esdevenir transformadors de llet directament de la pròpia explotació podent controlar així de primera mà la qualitat de la llet crua, en un entorn i un clima òptims per al desenvolupament de l’activitat formatgera.
CAL QUITÈRIA – FORMATGES DE PONENT
Nom del formatge:
FORMATGE DE CABRA PEBRE NEGRE
FORMATGES MONTLLOBE
Nom del formatge:
TABOLLET-FORMATGE DE CABRA
FORMATGERIA ROURA SOLER
Nom del formatge:
EUGA
Quan el formatge artesà va deixar de fer-se a la vora del foc perquè suposava massa costos, a la Formatgeria Roura Soler vam construir una formatgeria artesana: una olla de 1.000 litres, una caldera de calefacció per donar-li temperatura, una premsa mecànica i una cambra de maduració és tot el que cal.
FORMATGES VECIANA
Nom del formatge:
TOU DE CADELL / CASTELL DE SEGUR:
CASTELL DE SEGUR: és un formatge de llet crua de cabra, elaborat amb la llet del propi ramat. Formatge de pasta dura madurat durant un mínim de 2 mesos.
A la nostra explotació agrària tenim ramat propi de cabres de la raça murciano-granadina.
MAS CLAPEROL
Nom del formatge:
CORONAT
MATÓ D’U
Nom del formatge:
RECUIT – TENDRAL – MATÓ – DIVI – NIVI
– 2on podran triar entre un curat (DIVÍ), un aromàtic (Esència de Romani) o pels més valents un picant (TENDRE I PICANT).
– 3er acabarem amb 2 postres a escollir (MATÓ o RECUIT)
Una producció limitada, exclusivament elaborada amb llet de cabra, que cada dia es porta a selectes punts de venda.
FORMATGES MONTBRÚ
Nom del formatge: